Manju funcake


Domas Systems heeft diverse productielijnen gemaakt waarmee zogenaamde Manju funcakes kunnen worden gemaakt. Deze productielijnen kunnen manju funcakes maken in aantallen tot 10.000 stuks per uur. De manju funcake machine is een rondgaande baan met manju mallen. In deze mallen wordt aan twee zijden een cakebeslag gedoseerd. Midden in de cake wordt nu ook een vulling gedoseerd. Direct hierna wordt de manju mal gesloten en gekeerd. Daarna worden de mallen door een over gevoerd en worden beide zijden van de funcake mal verhit. Aan het einde van de over wordt de mal geopend en de manju funcakes worden uitgenomen en op een koelbaan geplaatst.

Domas is in staat een dergelijke productielijn van het ontwerp tot en met de uiteindelijke bouw en installatie bij de klant te verzorgen.  Dit zouden we ook voor uw machine of product kunnen verzorgen.

Het eindproduct van de manju funcake machine is een cakeproduct met een zeer mooi uiterlijk. In de onderstaande video is de manju funcake machine in werking te zien.

De manju funcakes worden met veel succes in diverse landen over de hele wereld geproduceerd en verkocht. De figuurtjes van de manju funcake zijn geheel vrij in te vullen. Ook kan er gekozen worden om de mallen te voorzien van diverse verschillende manju figuurtjes, die uiteindelijk met elkaar in een verpakking terecht komen. Achter de manju funcake lijn moet een koelbaan worden geplaatst voordat de producten ingepakt worden, om vocht in de verpakking te voorkomen. Ook de koelbanen om de manju funcakes te koelen kunnen wij voor u ontwerpen en bouwen.