Domas in Frankrijk vertegenwoordigd door Brant-Industrie


In het franse bedrijf Brant-Industrie heeft Domas Systems een goede partner gevonden voor het franstalige gebied. Vanaf dit jaar is het voor klanten in Frankrijk en Waals Belgie ook mogelijk om via Brant-Industrie onze uitdruk-unit en andere machines voor de coatings industrie aan te schaffen. Brant-Industrie heeft jarenlange ervaring in de chemische industrie. Hierdoor kan men de klant goed adviseren op gebied van de keuzes in de diverse modellen uitdruk-unit. Klik hier voor meer informatie!

Ingebruikname twee uitdrukunits door Sun Chemical in Barcelona


Barcelona – Afgelopen week zijn twee uitdrukunits voor onze opdracht gever Sun Chemical opgeleverd.

Sun Chemical dat wereldwijd vele fabrieken heeft, had tot voor kort alleen in de fabriek in Zaandam uitdrukunits van Domas Systems in gebruik. Wegens uitbreiding van activiteiten in de fabriek in Barcelona heeft Domas ook daar twee installaties mogen leveren. De uitdrukunits zijn geplaatst om een zogenaamde drie-wals machine te voeden met inkt. Het bijzondere aan deze installaties is de grote diameter van de tanks die leeg gedrukt moeten worden. De diameter van de tanks is 1.300mm, en daarmee zijn deze uitdrukunits de grootste die wij tot op heden ooit hebben gefabriceerd.

Wil jij werken in een bedrijf waar je je dromen waar kunt maken?


Wil jij werken in een bedrijf waar je je dromen waar kunt maken?  Kom dan werken bij Domas Systems!

Dan word je opgenomen in een ambitieus en betrokken team. Ons team van professionals die iedere dag dromen waarmaken.  Wij bieden de ruimte om persoonlijk talent te ontplooien en ambities waar te maken.

Heb jij ervaring in de machinebouw als monteur?

En heb je affiniteit met besturingstechniek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind je het leuk om productielijnen op te bouwen en turn-key op te leveren bij de eindklant? Kom dan ons team versterken!  Ben je nauwkeurig en houd jij ervan je vast te bijten in een project? Je kan zelfstandig werken, maar ook in een team van leuke collega’s om je heen die altijd willen meedenken bij lastige vraagstukken?

Bij Domas Systems heerst een open cultuur zonder managers die bepalen wat je wel en niet mag. Kortom: jouw mening telt!

Bij Domas doen wij dingen graag anders. Met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waarin jij samen met je collega’s het werk verdeelt.  Wij zijn trots op ons werk en stralen dat uit. We werken met z’n allen aan een tevreden eindklant, waarbij iedere schakel onmisbaar is.

Ben jij die ontbrekende schakel, neem dan snel contact op, bel of mail gerust!