Manju Fun Cake


Wat is een Manju Fun Cake?

De Manju Fun cake is een zeer aantrekkelijke 3-dimensionale cake met vulling of stukje. Het bedrijf Cake Concepts heeft de Manju cakes omgezet tot Manju fun cakes met een fantastisch uiterlijk. De manju fun cake is een cakeje dat in het midden gevuld is met een vulling. De cakejes wegen ongeveer 10-40 gram per stuk. De vulling van de manju fun cake kan tot wel 30 of 40% van dit gewicht bedragen. Het echte aantrekkelijke en bijzondere van de manju fun cake is echter de onbegrensde mogelijkheden in de vorm van de manju fun cake. Er zijn echt spectaculaire producten mogelijk en de variatie in vulling is onbeperkt.

Unieke technologie

Het unieke van het Manju Fun Cake concept is het aanbrengen van de vulling voor dat het bakproces wordt uitgevoerd. Op deze manier is de vulling echt een deel van het product zelf, wat de Manju Fun Cake een unieke en intense smaakbeleving geeft. Ook is het hierdoor niet nodig om het gebakken product bijvoorbeeld te injecteren om de vulling in de cake te krijgen.

Om de unieke structuur en vorm aan het product te geven worden de Manju Fun Cakes gebakken in gesloten mallen. Door het gebruik van deze unieke techniek wordt de structuur en huid van de cake uniek. Deze fijne tekening en unieke vorm kan op geen andere manier zo mooi worden bereikt.