Pancake sandwich Dorayaki


Pancake sandwich Dorayaki

De pancake sandwich dorayaki is gebaseerd op een Japans product. Dit Japanse product heet Dorayaki. Dit zijn 2 pancakes die op elkaar gelegd zijn. Tussen de pancakes wordt een vulling gedaan. Deze is traditioneel van rode bonen pasta gemaakt. Daarna worden de zijden van de pancakes op elkaar geseald.

Cakeconcepts heeft van deze pancakes een nieuw product gemaakt. Dit product is aantrekkelijk en smakelijk. Het traditionele product is omgevormd tot gemak. De pancake sadwich Dorayaki kan in elke lokale stijl worden gemaakt.

Smakelijke traditie

Op alle dorayaki machines zit een heatseal. Dit is om het oppervlak te kunnen bedrukken. Een mooie heldere print wordt geplaatst. Dit kan worden gebruikt voor:

  • Marketing
  • Branding
  • Aangeven smaak

De print wordt na het bakken aangebracht. Andere mogelijkheden qua afwerking zijn rondom geseald, half geseald of open product.

De vulling kan oneindig worden gevarieerd. Het kan zoet, hartig of een melkproduct zijn. Het is ook mogelijk stukjes toe te voegen in het beslag of in de vulling.

Als u geïnteresseerd bent in machines voor de productie van Dorayaki pancakes dan staat er op de website van Cakeconcepts meer informatie. Ook hebben we aanvullende informatie beschikbaar via filmpjes op youtube.